آترین مهر فولاد
پروفیل
آترین فولاد مهر
پروفایل در صنایع ساخت و ساز و پروژه های مختلف فراوانی به کار میرود. یکی از پرکاربردترین فلزها در این بخش از صنعت، انواع پروفایل هستند. هرکدام از پروفایل با توجه به جنس و شرایط ویژهای که دارند، برای استفاده در بخش خاصی در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از فلزاتی که در صنایع ساختمان سازی کاربردهای متنوع و فراوانی دارد و در قسمتهای مختلف ساخت و ساز، به خوبی میتوان از آنها استفاده کرد، پروفیلهای آلومینیومی هستند. اما کار ما در اینجا تمام نمی شود. پروفیلها، در سه نوع ساختمانی، کامپوزیتی، آلومینیومی و گالوانیزه تولید میشوند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
ساختمانی
پروفیل ساختمانی شامل سه دسته به نام پروفیل نورد گرم، پروفیل نورد سرد و پروفیل مرکب می شود. به این ترتیب، پروفیل نورد گرم، از نورد گرم شمش فولادی ساخته می شود و به شکل قوطی است. اما پروفیل نورد سرد از شکل دادن ورقهای فولادی از طریق خم کردن و پرس شدن ایجاد می شود و ناودانی شکل است. این پروفیلها تنها برای کارهای سبک ساختمانی مانند ناودانیها، تیرهای تکیه گاهی، سقف کاذب و از این قبیل کارهای سبک مناسب هستند. پروفیل مرکب، نیز به پروفیلی گفته می شود، که از اتصال چند پروفیل گرم و سرد ایجاد شده باشد. شکل و ابعاد پروفیلهای ساختمانی نیز در دو نوع باز و بسته عرضه می شود. پروفیل لوله و قوطی، درب و پنجره ساختمانی، پروفیل دربهای کرکره برقی و پروفیل یو پی وی سی به دلیل بسته بودن شکل ظاهری به پروفیل بسته معروف هستند. تیرآهن، تسمه، میلگرد، ناودانی، نبشی و چهارپهلو نیز به دلیل شکل ظاهریشان از جمله پروفیلهای باز هستند.
گالوانیزه
پروفیل گالوانیزه برای مقاوم سازی هرچه بیشتر درب و پنجرههای یو پی وی سی کاربرد پیدا کرده است. از مزایای استفاده از پروفیل گالوانیزه در این نوع پنجرهها، جلوگیری از هرز شدن پیچ ها و افتادگی بازشو ای درب و پنجره است. از دیگر مزایای استفاده از پروفیلهای گالوانیزه، افزایش مقاومت و استحکام در برابر فشارهای جوی در ارتفاعات بالا است. ساختمانها و برجها در ارتفاعات زیاد با نیروی باد مواجه هستند و این نیرو به طور قابل ملاحظهای به پنجرهها فشار وارد می کند. در طبقات پایین تر نیز در اثر نشست ساختمان، ممکن است پنجره ها در معرض فشار قرار بگیرند. ضخامت پروفیلهای گالوانیزه معمولا از یک میلی متر شروع می شود و برحسب استفاده تا دو میلی متر نیز افزایش پیدا میکند. نکته قابل توجه این است، که هرچه سطح پنجره بزرگ تر باشد، فشار وارده به پنجره نیز بیشتر می شود و به مراتب ضخامت پروفیلهای گالوانیزه نیز باید افزایش یابد.
کامپوزیتی
پروفیلهای کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان سازی به ویژه ساختمان سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب، که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است. دلیل عمده استفاده از این پروفیلها و مزایای استفاده از این نوع پروفیل، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزشهایی همچون زلزله است. این نوع پروفیل به دلیل خاصیت غیر کشسانی که دارد، در برابر لرزش و خوردگی مقاومتر است. علاوه بر اینها استفاده از پروفیلهای کامپوزیتی باعث سبک تر شدن وزن نهایی ساختمان و پروژه میشود.
آلومینیومی
پروفیل آلومینیومی در دو قالب ساختمانی و صنعتی تولید میشود. از این پروفیل در ساختمان سازی به عنوان در، پنجره و غیره استفاده می شود. در سایر صنایع نیز از پروفیل آلومینیومی به عنوان قطعات مختلف صنعتی استفاده می شود. یکی از مهم ترین تفاوتهای پروفیل آلومینیومی با آهن در ساخت درب و پنجره آن است، که پنجرهها و درهای آهنی انرژی بیشتری را هدر می دهند، اما پنجرههای آلومینیومی در بهینه سازی مصرف انرژی نقش بالایی دارند. همچنین استفاده از پروفیل آلومینیومی به خاطر رنگ روشن و سفیدی که دارد، احساس تمیزی بیشتری به ساختمان و خانه میدهد.
قیمت قوطی پروفیل نیز به تاثیر از موج افزایش یا کاهش قیمت آهن آلات دچار نوساناتی می شود اما نکته ای که وجود دارد این است که قیمت قوطی پروفیل در مقایسه با سایر موارد همچون قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن و قیمت ورق آهن نوسان و تکانه های کمتری دارد. قیمت پروفیل به عنوان کالای نهایی صنعت تولیدات فولاد و آهن، پیرو عوامل موثر بر قیمت تمام شده آهن آلات می باشد. یکی از مهمترین نکات هنگام خرید قیمت مناسب و همچنین کیفیت خوب است که آترین فولاد مهر این دو المان را برای شما عزیزان فراهم کرده تا با خیالی آسوده خرید کنید و اگر هم نیاز به مشورت داشتید می توانید با مشاوران ماهر و خبره ما تماس بگیرید.
آترین فولاد مهر
همراه شما هستیم
اصلی ترین هدف و ارزش ما در آترین فولاد مهر این است که اعتماد مشتریان خود را جلب کرده و شما عزیزان را به همراهان همیشگی خود تبدیل کنیم.